کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

چرا پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته واریز نمی‌شود؟

درحالی که پیش از این وعده‌هایی مبنی بر واریز ۳۰ درصد از پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته داده شده بود، اما این موضوع تا امروز محقق نشده و آموزش و پرورش علت آن را عدم تخصیص اعتبار می‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ واریز پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۱ با گذشت بیش از ۱۴ ماه از زمان بازنشستگی آن‌ها تا به امروز محقق نشده است.

طی روز‌های اخیر فرهنگیان بازنشسته در تماس‌های متعدد با خبرگزاری تسنیم، خواستار پیگیری وضعیت پرداخت پاداش پایان خدمت خود شدند.

به گفته آن‌ها در حالی که وزیر آموزش و پرورش اعلام کرده ۳۰ درصد پاداش آن‌ها پرداخت خواهد شد، اما تا به امروز این اتفاق نیفتاده است.

پیش از این طبق گفته‌های مسئولان وزارت آموزش و پرورش، قرار بود تا پس از واریز حقوق آبان‌ماه، ۳۰ درصد از پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۱ واریز شود، اما این امر اتفاق نیفتاده است.

در همین ارتباط «علی فرهادی» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش به تسنیم گفت: سازمان برنامه و بودجه به وزارت آموزش و پرورش قول داده بود تا اعتبار لازم برای واریز ۳۰ درصد از پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۱ را تخصیص داده و به خزانه واریز کند.

وی افزود: متأسفانه تا به امروز این اتفاق نیفتاده است و آموزش و پرورش در حال پیگیری بسیار برای اختصاص این اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه است و شرمنده معلمانی هستیم که ۱۴ ماه پس از بازنشستگی همچنان پاداش خود را دریافت نکرده‌اند.

فرهادی تأکید کرد که باید تمام پاداش پایان خدمت این افراد تا پایان امسال تسویه شود. / روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار